SD Motor bildandemöteFör ca 5 år sedan så startade undertecknad SD Motor som en intresseförening för motorintresserade sverigedemokrater. Eftersom jag sedan blev en av de som förmånligt nog fått representera Sveriges bästa parti i riksdagen så har arbetet med SD Motor, från min sida, fått lite väl låg prioritet. Givetvis har jag dock lagt motorvänliga förslag i riksdagen.

Motorintresset bland Sverigedemokraternas gräsrötter har dock allt annat än svalnat och flygblad med SD Motors sverige- och motorvänliga budskap har ständigt en hög efterfrågan. Därför bad jag min duktiga kollega, Johanna Johansson i Falköping, att undersöka intresset för att starta en riktig förening med styrelse och stadgar. Intresset visade sig betydligt större än vad jag någonsin vågat hoppas. När vi lördagen 3 maj samlades i Falköping var vi närmare 30 personer som samlades och bildandemötet hade representation från vitt skilda delar av Sverige, från Gävleborg i norr till Blekinge i söder. De 30 000 nytryckta flygblad som jag hade med mig fick därmed en god spridning ut i landet.

Nu kommer jag att vara sparsam med informationen kring vårt möte då vi kommer att presentera vår satsning när vi nått lite längre, men nu ser jag med stor tro på att SD Motor kommer att få betydelse för framtiden och för det stora motorintresse som finns i Sverige.

Från SD Motor vill vi dock låta hälsa att man kan kryssa en före detta rallyförare i valet till EU, nämligen vår egen Peter ”Nalle” Lundgren. Peter har förövrigt ett stort engagemang för svensk åkerinäring då han fram till alldeles nyligen jobbade som lastbilschaufför.

Josef Fransson