Under lördagen 31/8 hade SD Huddinge det stora nöjet att besöka en av Stockholms största bilträffar med tält som vi bemannade tillsammans med flera andra SD-föreningar i distrikt Stockholms län.

Bilträffen i Farsta samlade runt 350 utställningsbilar av olika kategorier och upp emot 1500 besökare i en glad och välkomnande stämning. Vårt tält var välbesökt och många var intresserade av att stanna och prata lite om både bilar och politik.

Sverigedemokraterna inser att bilen är en nödvändig del i vår vardag men också en värdefull kulturbärare. Motorintresset för samman människor från olika bakgrunder och över generationsgränser, det kunde vi se tydligt under lördagen.

Som Sveriges enda bilvänliga parti var det en stor ära för SD Huddinge att vara en av sponsorerna för evenemanget och dela ut priset för årets bästa Hot Rod.

Vi vill varmt tacka alla som medverkade och vi ser fram emot nästa års träff som säkerligen blir minst lika lyckad!