Aftonbladet är väl knappast kända för att skriva snälla artiklar, framför allt inte om sd, men denna artikel var faktiskt förvånansvärt bra. Först ett uttalande av partiordförande Jimmie Åkesson och sedan ett från mig. Efter detta var det dags för en analys av statsvetaren Marie Demker, Göteborgs universitet, som bland annat sade såhär:

”Initiativet är ett aktivt och medvetet val. Sd’s sympatisörer är i allmänhet yngre eller medelålders män, gärna bosatta på landsbygden. De har kort utbildning och är politiskt ointresserade. Det finns en samvariation mellan de egenskaperna och ett intresse för motorsport.”

Kanske inte ett fullt så smickrande uttalande för varje motorsportare. Men men… Hon fortsätter:

”Det här är en önskan att visa att här finns ett parti för er som inte tycker att det finns något som passar er”

Huvudet på spiken! Gillar ni motorsport och vill värna densamma, då röstar ni på Sveriges mest motorvänliga parti: Sverigedemokraterna

Josef Fransson, SD-Motor